14 Mart 2009 Cumartesi

soru cvp

Soru: ne kadar açım kiiii?
Cevap: ne kadar aç olursan ol, istersen olmazsan olma, mideye bi zemin hazırlamadan içersen sonra eve dönemezsin. Git yemeğini ye bakiim, hadi bakiiim, uslu kız ol bakiiim!

ımm... haklısın tamam... makarna yapıyım bari :/

13 Mart 2009 Cuma

yeeep!

Biraz buruk, biraz heycanlı, biraz huzurlu, biraz korkulu ama çoook uzun zamandan sonra yeniden çekırkeyif!

10 Mart 2009 Salı

Nerdesiniz, pşşşt?

üşenmedim hesapladım, tüm kategorilerde toplam 202 kişinin ekli olduğu MSN listemde ilk defa bu saatte sadece 1 kişi online! Tüm astronomi camiası uykuda, veya dünyanın heryeri mi bulutlarla mı kaplı? Hadi diğer normal insanları geçtim, uyuyor olmaları vs. çok normal ama benim astronom arkadaşlarım? Heeey, hooo, nooldu hepinize birden? Korktum vallahi! ? !

uyu...

Uyumalısın yavrucum, uyuyunca daha iyi olacak herşey...

9 Mart 2009 Pazartesi

boğuluyorum

Ne çabuk değişiyor ruh halim di mi? Ne olsa geçer bunlar acaba? Birisi beni bi güzel dövse geçer mi acaba? Yok yok sanmam, olabildiğince acı ve kötü şeyler yaşadım, ağzım yüzüm bile dağıldı yahu o işe yaramıyor belli ki beni ayıltmaya ama...bi Venedik iyi gelir belki....mesela...

bi daha mı uyusam naapsam?

Yattığımda 12 civarıydı, uyandığımda 10. Uzun zamandır uyuduğum en güzel uykuydu ve üstelik rüyamda Ece'yi gördüm! Var mı ötesi yaa! Aşığım ben bu hatuna!

8 Mart 2009 Pazar

Hehee!

Muhtemelen bloğunu takip ettiğimden bile bihaber olan kimseler bloglarında yorumlar görünce şaşırıyorlardır, nerden çıktı şimdi bu da kim diye. Kıh kıh kıh :)

hayırdır?

Yine reader dolmuş taşmış bi dolu blog yazısıyla. Yine çok uzun olanları atlaya zıplaya okuyorum ama bugün yorum yazma günümdeyim sanırım. Hadi hayırlısı...