29 Kasım 2008 Cumartesi

hoynarinna rinna rinna rinanayyyy

hadi gündüz sıkıcıydı geçti bi şekilde, akşam sıkıcıydı bitti, gece sıkıntıdan geberdim ama atlattık, e saat 5.40 oldu hala mı be kızım! işin kötüsü, canım çok feci şekilde kaşarlı yumurta istiyo. Bu saatte ne güzel yenir şöyle yağına da ekmeği bandıra bandıra. Geçen gün Ümit Markete gittiğimde özellikle dikkat ettim ama bulamadım bizim ekmekten =/

28 Kasım 2008 Cuma

bilmece bildirmece

açılımını bulana süprüz var: "himym" nedir? bilin bakalım...

uyan witchie uyan

sabah erken kalkarsam belki nükleeri hallederim, miyim, acaba... salak telefonun saatini erteleye erteleye bihal oluyorum. Alarmı hiç kurmasam telefon da rahat edecek ben de, nasıl olsa birisi aramadıkça uyanmıyorum doğru düzgün, çıkmıyorum yataktan. Amanın şarjı bitiyodu, unutmadan takıyım... güya yemek yiycektim, duş alcaktım falan fistan. yemek bile yemedim ya.. öğlen yediğim iğrenç hamburger hala midemi bulandırıyor. Eskiden iki big mac menü götüren bi canavardım, artık bir menüyü bile kendi başıma bitiremiyorum. Hatta son zamanlarda mc donald's'ın blumik insanlar için çalışmaya başladığını düşünüyorum. Ye ye, kus! Öyle bi hisse neden oluyo bende, ama ben kusamıyorum tabii ki. Kusamamak, alkol aldığın zamanlarda rezil olmamak adına güzel ama zehirlenince falan çok feci... Tamam daha fazla iğrençleşmeden yatıyım ben artık. Neyse ki portobello cadısı uyku getiriyo(bu yüzden de asla bitmeyecek sanırım o kitap).

saçmalama safhaları

Elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum, çok garip bi durum ve başka nasıl anlatılır, hiçbir fikrim yok. Hatta "fikrinden geceler yatabilmirem"..

Tam kuantum yoluna girdi derken bu geceyi boşa harcayarak nükleeri batırmış bulunuyorum.

Ya geçen gün fazla gelen saatlerimi geri verin ya da bu kollar fazla, onları alın...koyacak yer bulamıyorum...

27 Kasım 2008 Perşembe

uyusanaaaa

kafayı yedim iyice! akşam akşam gayet de yorucu bir çarşı pazar faslından sonra saat 2 olmuş ve benim yarın sabah 9 da dersim var bu demek oluyo ki en geç 8 de kalkmam gerek ama hala yatasım yok çünkü gece gece zerrin'cimle çok tatlı sohbet ettik keyfim çok yerinde. Manyak mıyım? of,evet!

25 Kasım 2008 Salı

"iki kez işten atılmış birisi olarak işsizliğin en kötü yanı, selam vermeyeceğiniz insanlara mecbur kalmaktır" dedi...

24 Kasım 2008 Pazartesi

tok açın halinden ne anlar

fazla saatlerim vaaaaaar

bazen olur ki 24 saat yetmez bana. Yapmak istediği çok şeyi olan insanlar için geçerli sanırım bu. Ben bu aralar hiçbişiy yapmak istemediğim için 24 saat çok fazla geliyor. İsteyen varsa haber versin, 1er 2şer dağıtayım fazla saatlerimi.