17 Ocak 2009 Cumartesi

bugün ne öğrendik

Pişirmeye gerek olmayan, Crem Ole 3dk.'da hazır pudingleri intla sıcak sütle yapıcam ki içine atacağım bisküviler erisin derseniz hiç bi b.ka benzemiyo haberiniz olsun. Pişirmeden yapmak için bunu bulucam diye dükkan dükkan gez, sonra gel sıcak sütle yap, b.k gibi tadı olsun. E hakettim ama yani!

14 Ocak 2009 Çarşamba

eti eti eti

4-5 gündür bitmiş ama eklenecek 3-4 cümleyi bekler vaziyette masamda duruyodu. Bugün yazı işleri müdürü beni şikayet edercesine ayın 7'sinde gönderdiği maili bana ve Alp'e bi kez daha göndermiş, "bi hafta geçti hala ses yok" dercesine... Eksik cümlelerimi ekleyip gönderdim hemen. Daha iyi olsun diye işleri erteleyip sonunda hiç yapmıyorum bazen, eğer bu mail gelmeseydi onca çalışmanın sonu da yine aynı olacaktı az kalsın. Neyse şu maili gönderdim ya, sırtımdan nasıl bir yük kalktı, nasıl rahatladım anlatamam. Sanki 2 gündür içimdeki sıkıntı masamın üstünden bana bakan o mavi kağıtlardaymış... Oh çok şükür! Şimdi bakalım sevgili editörümüz istediği garip değişiklikler yapılmış versiyonu beğenirse Şubat sayısında karşınızdayız.

Soru sor da bileyim, bana da çikolata getir diyenlere soru: bilin bakalım nerde yayınlanacak yazı?

13 Ocak 2009 Salı

öyyykkk

Hani ben "repeat 1" mode yapmıştım ya almora'nın şehrazatı için. Hah işte o modu kaldırmayı unutup, pc'deki tüm şarkıları bir playliste atıp, aradan rastgele bi tane seçip play'e basınca random tüm şarkıları çalacak sanımam ve ama aslında hep aynı şarkıyı çaldığını anlamam 1 saat sürdü. 1 saatin sonunda 'amma uzunmuş bu şarkı da be yahu' dememle iTunes'u açıp bakıp da reapt modunu görüp başımdan aşşağı sular dökülmesi bir oldu. Ben de diyorum bu aralar kendimi neden bu kadar salak hissediyorum, meğer gerçekten salak olduğum içinmiş. Bir saattir Justin Hayward "you're not here" diyip duruyo, ay bayıldım!!!

rul rul rul

1 saat 15 dakikadır giyinmeye üşendiğim için mutfağa gidip kahvaltı yapamıyorum, birazdan açlıktan bayılıcam ama asıl nedeni açlık değil tembellik olacak, haber veriyim dedim. İşin garibi, koca gardrobu düzelttim katladım yerleştirdim, cici cici oldu hepsi bana bakıyo 'beni giy beni giy' diye ama... ay uykumu mu alamadım nedir bu böyle :?

11 Ocak 2009 Pazar

gezegende manyak mı yok?

sessizce maillerimi kurcuklayan sevgili pisikopat insan, şifremi değiştirdim, hayırlara vesile olsun! allah hepimizi senin gibi densizlerden korusun, hatta mümkünse içine sen ve senin gibilerin sığabileceği kadar büyük bir kazan versin bana da Kızılay'ın ortasında fokur fokur kaynatayım hepinizi!