14 Ocak 2009 Çarşamba

eti eti eti

4-5 gündür bitmiş ama eklenecek 3-4 cümleyi bekler vaziyette masamda duruyodu. Bugün yazı işleri müdürü beni şikayet edercesine ayın 7'sinde gönderdiği maili bana ve Alp'e bi kez daha göndermiş, "bi hafta geçti hala ses yok" dercesine... Eksik cümlelerimi ekleyip gönderdim hemen. Daha iyi olsun diye işleri erteleyip sonunda hiç yapmıyorum bazen, eğer bu mail gelmeseydi onca çalışmanın sonu da yine aynı olacaktı az kalsın. Neyse şu maili gönderdim ya, sırtımdan nasıl bir yük kalktı, nasıl rahatladım anlatamam. Sanki 2 gündür içimdeki sıkıntı masamın üstünden bana bakan o mavi kağıtlardaymış... Oh çok şükür! Şimdi bakalım sevgili editörümüz istediği garip değişiklikler yapılmış versiyonu beğenirse Şubat sayısında karşınızdayız.

Soru sor da bileyim, bana da çikolata getir diyenlere soru: bilin bakalım nerde yayınlanacak yazı?

12 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Bilim ve Teknik Dergisi'nde.
İlk yorumu yazan benim. Yanlışlıkla kulüp mail adresinden yazdım. Sildim o bakımdan. :) Hediyemi başkasına verme :)

Witchie of Stars dedi ki...

Ooooo! Tamam efendim tamam, hediyeniz sizindir! inşallah editörümüz daha fazla uyuzluk etmez de yayınlar. Bugün facebookta fotoğrafını gördüm gerçi editör dediğim çocuk da sevimli bişymiş neden uyuzluk etti ki bana bilmem. Bu ilk yazı falan da değil halbuki ama ilk uyuzlukları. Derginin yayın editörü değişti ya, ondandır belkim... görüciiiz!

Unknown dedi ki...

Evet biliyorum değiştiğini. Ama iyi oldu sanki. Yenilenmiş bilim teknik, onu gördüm. güzel olmuş. Çıksın yazınızda bir okuyalım ağız tadıyla, yeni yüzüyle:)

Çikolatayı seçebiliyor muyuz? :)

Witchie of Stars dedi ki...

söyle neli seviyosun? bitter mi, sütlü mü, likörlü mü? başka bişiyli aklına geliyosa söyle işte..

pek bi sevilen aftereight var, naneli, bi de onun portakal nanelisi var, eğer öyle bişiy seviyosan ama hiç denemedim ben. sen neli sevdiğini söyle, gerisini bana bırak eğer bi marka takıntın yoksa tabe =)

Unknown dedi ki...

Ya sen alamanyalardasın şimdi. Oradan halam bana bir çikolata getiriyor hep. Adını unutuyorum ama öğrenirim. Onu söylesem ondan getirir misin? :))

Çok yüzsüzüm yahu:)

Witchie of Stars dedi ki...

getiririm getiririm, teyzene sor da söyle bakalım. ya da sen tarif et belki bilirim ne olduğunu..

Unknown dedi ki...

Ya böyle dışı çikolatalı içi sütlü. Bembeyaz. İçi çilekli olanları da var ama onlar tiksinç. Ben sütlüsünü seviyorum. Sonra böyle kapağında ineğimsi bir hayvan var. Ama Milka değil.
Öğrenem adını :)

Witchie of Stars dedi ki...

SchokoMilchRiegel ?
tam adını sen sor onun, bi dolu farklı markası var.

Adsız dedi ki...

öldüm gülmekten deliler

Witchie of Stars dedi ki...

şşş nooldu olm çikolatanın adı? Ben unutmadım ama sen unuttun, şaşkaloz!

Unknown dedi ki...

heheh:) Valla unutmuşum. Soracağım en kısa zamanda. :)

Biri bize deli demiş bir de. Sıkıysa adını yazsın :))